Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz tlac #90238 üzenetére

    csak én nem szívességért, hanem ~20 tételes listával talán úgy 400 csavarért mentem.(vagy 700.. franc se tudja már, kb 3 éve volt- brüsszelin csavarker)
    És kiderült, hogy némelyik sorozatból hiányoznak méretek, sima egyenes bevágású fejesek vannak csak másikból adott méretben... ilyesmi. Nagyon segítőkészek voltak, nincs is arra semmi panaszom. Szegénynek kellett vagy 30-45 perc mire megszámolta a csavarokat, pedig egy részét eleve ő szedegette össze, mert nem volt porciózva előre és nem mindegyinél sikerült rájönnöm a logikájukra, hogy hová tették el. A speciálisabb gépépítészetieket meg nem ismerték, pl T anya.

    A gyakoribb méreteket írtam össze, amik barkácsoláskor kellenek, mert nem volt kb semmim sem itthon. Utána már eleve kínából rendeltem ráérősen, most is onnan van úton utánpótlás, mert rákattintok és házhoz jön, nem kell elmenni érte. Pl most is jött nemrég 3x100as pakk kínából olcsón és nem kellett utána szaladgálni, csak két kattintás és 1-2hónap előre tervezés :D

    Na de ez csak egy konkrét példa volt. Sok más területen is van, amit nem érdemes szegeden venni, jobb esetben van az ország másik végén valami üzlet, ahol használható webshopból szállításssal együtt olcsóbb vagy éppen jobb fajta kapható. Pl led lámpákból is inkább rendelek, mert bár van szegeden egészen jó üzlet, de hasonló áron nem alap kukoricaledeset kapok, hanem minden irányba világító filamenteset.

    Egyszerűem úgy tűnik, hogy szeged túl kicsi, hogy komolyabb lehetőségeket eltartson :N

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák