Új hozzászólás Aktív témák

  • kovaccss

    tag

    90282: Olyan undorító barna mocsok van a WC tartályomban, ezt sosem tisztítja ki semmi. Ezt a mocskot sosem fogom meginni. A csapvízzel csak 1-et lehet tenni, elkerülni.

    90283: Pont az a bajom, hogy a Szentkirályit, Mizsét, Naturaquát nyomatják minden boltban, ebből 50 üveggel simán vehetnék bármikor bárhol. Érdekes hogy ezek nem akarnak elfogyni soha. Értelmes mennyiség csak az Árkádban lévő legnagyobb Sparban, a nagy Tescoban van, meg az FNX diszkontban, itt az árlistájuk szerint a szénsavas 1,5l-esből 445 db van 89-ért. Ezt se értem, ez most akkor nagyker? A mennyiség és az ár alapján ez lenne. Hogyan lehet olcsóbb a Tesconál? Itt 115. Hogyan lehet Szegeden nagykerből vizet venni? A Metróban voltam régen, a pénztárnál derült ki hogy vállalkozói igazolvánnyal lehet csak vásárolni, meg nagyker az egész, oda nem mehetek, amúgy is messze van. Úgyse olcsóbbak az FNX-nél. Azt sem tudom mit lehet ott kapni.

    Nem is tudtam hogy van nagyobb kiszerelésű is, főleg hogy 2016 óta. Már 4 éve használhatnám ezt? Miért nem tudtam én erről? Ha a Tescoban sincs, akkor hogyan tudhattam volna meg, hogy létezik ilyen? Pedig kerestem eleget Theodorára, de csak boltokban, nem a google-ban. Sosem értettem miért jó szutyok 1,5l-es kiszerelésben árulni (napi 2,5 l-t iszom), még 1 zsugorral is csak 9 liter. Nekem jobb lenne 10-20 literes edényben. A sok üres üveg kilapítása és a kukába kivivése nem jó. Da csak a szénsavas a jó nekem, ha simát hoznak 19 literesben, azzal nem segítenek. A cikkben van hogy aki havi min. 6400 Ft-ért rendel, megkapja az adagolót is. Ez 4×19=76 liter = 4 ballon, ez pont a napi 2,5 literes fogyasztásom. Közben látom hogy a 19 literes nem is Theodora. Csak akkor tudom meg hogy jó-e nekem, ha megkóstoltam, max. fél litert vehetek kóstolónak. Akkor ez se jó nekem.

    90284: Nem nyert, írtam már, hogy Mindszentkállán van a kút, ez a Balaton-felvidék, nem Dél-Magyarország. Honnan vetted a Pécs környékét? Azt is írtam hogy nekem sem tetszik a helyzet, de nem cserélhetek gyomrot. Azt kell vennem, amit meg tudok inni hosszútávon, nincs mese. Falun nőttem fel, ott príma víz volt 1999-ig, aztán jött 2-3 év nagy árvíz+belvíz (a kertünkben 20-30 cm víz volt 1+ évig), elkezdtek sokkal több fertőtlenítőt nyomatni a vízbe, már akkor is alig tudtam meginni. Még hó hogy 2000 után nem sokkal Szegedre költöztem, mert ha ott maradok, akkor is ásványvizezni kellett volna.

    90285: Én is gondoltam hogy 100-200 üveggel kéne rendelni (50 üveg elég 1 hónapig), de 24 üveg a max., amit meg lehet rendelni. Nem tudom hogy ha lenne kocsim, és odamennék kölcsönzött utánfutóval, és 1 raklap vizet kérnék, mi történne. 1 évre is bevásárolhatnék vízből.

    90287: Nincs senkim, egész életemben nem bízhattam senkiben, nagyrészt ártottak nekem az emberek, akikkel kapcsolatba kerültem, aki nem, azok se segítettek komoly dolgokban. A házban 3 embernek is van kocsija, de sosem hoznának nekem semmit, barmok, nem vagyunk jóban. A zöldtranszfer csak a vírushelyzetben csinál házhozszállítást, nem ez a fő profiljuk. 1500-ért 1 havi víz idehozásával nem vagyok sokkal előrébb. A Tescoból 2×24 víz 2×700 szállítás + 2×750 büntetődíj. A havi 1500 Ft nem tétel, nem ez a lényeg, hanem az egész helyzet, hogy mindig mindenkihez nekem kell alkalmazkodnom, közben ÉN vagyok a vevő, HOZZÁM kéne igazodniuk, de a legalapvetőbb érdekeimet lehetetlen érvényesítenem, mindenütt ez van. A piacon úgy kellett több embernek elmagyaráznom, hogy ő van értem, nem én őérte, de leszarták. A kajákkal is sok a probléma, alig találok ehető ételt, annyi mindenre érzékeny lettem. A gazdagok adalékanyagszegény kajáit kéne ennem, de nem tudom megfizetni. Így is túl sokat költök kajára. Azért költöztem a mars téri piachoz 600m-re, hogy mindent onnan szerezzek be, az összes kaját, ne kelljen messzebb mennem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák