Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz martonx #91017 üzenetére

    Közelítsük meg máshonnan: az óvónéni azért kap pénzt, hogy ne menjen be dolgozni, ne alakítson ki olyan közösségeket, ahol a gyerekek nemcsak játékait, de kórokozóikat is kicserélhetik egymással és hazavihetik otthonaikba.

    Az jobb példa lenne, hogy ha téged a munkáltatód fizetett szabadságra küld, majd te felajánlod, hogy plusz pénzért mégis inkább dolgoznál.

    Én is sűrűn vagyok home office-ban, de a rendes munkahelyi feladataim jó részét otthonról is el tudom látni és el is látom maradéktalanul. Ehhez persze az kellett, hogy a saját privát laptopomon is elérjem a céges adatbázisokat (VPN) és telepítsék rá a készletnyilvántartást. Meg lehetett lépni, mert az összes egyéb szoftver is legális a gépemen.
    És nem hisztizek, mert home office-ban nem jut annyi idő a lakásfelújításomra, mint amennyi rendes munka közben, amikor a kollégák tudják tartani helyettem a frontot.

    fecus: azért az is benne van vastagon a dologban, hogy rendgeteg szaki is ugyanúgy home office-ra kényszerült, de egy parkettás, hidegburkoló, gipszkartonos mit csináljon otthon? Elment szépen mindenki fusiba.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák