Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz Polemius #91689 üzenetére

    Buta voltam én még ahhoz, még nálam jobb és felkészültebb haverom se folyamodott ilyenhez. Inkább később, mikor kirúgták a semmit nem érő benn sem tartózkodó rendszergazdát, akkor lett admin LDAP-unk, mert kb. haverom csinálta meg az új helyett a hálózatot, frissítéseket, RoundCube-ra költöztetést, meg kicsit én segítettem (squid config).
    Technikailag sem tudom mennyire megvalósítható egy SSH tunnel Symbian 9.2 FP1-en. De még droidon sem csináltam.

    @macilaci: igen, eltaláltad ki volt.

    Most, ha jól tudom van már eduroam gimikben is, de évek óta nem jártam arra, úgyhogy fogalmam sincs mi a helyzet.

    Mobilnet általános iskolában hasonló volt... Jó kis Sony Ericsson K550, ami ugyanaz volt mint a W610, csak a Walkman gombot kicserélték internet gombra, meg raktak rá egy aktív kamerafedelet.
    Na az az internetgomb csinált egy ~20k-s számlát osztálytársamnak így zsebben. Elég nagy RIP lett.

    Amúgy én is Alcatel OneTouch EASY-vel kezdtem. Viszont az hiányzik a gyűjteményemből, hibás lett a kijelzője meg eladtam.
    Bár ahhoz nem volt akkum sosem, csak elem, szóval igazán Siemens A35-tel kezdtem. Addigra már volt olyan balhé, hogy lekamerázásért büntettek osztálytársakat, szóval egy kicsit le voltam maradva. Ezt 2008-ban tudtam csak behozni. K600i majd W810i már megfelelt a korabeli elvárásoknak.

    Apámnak céges telefonján volt mobilnet. Nokia 3510i-ről van szó. Kemény 64x96 pixelen repesztett a T-Online. De meglepően használható volt. Egy meccseredményt vagy szalagcímet, hírt már azon is el lehetett olvasni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák