Új hozzászólás Aktív témák

  • Jinxb1rd

    addikt

    válasz tisn #93433 üzenetére

    Klisés érvelések. A jó öreg "őrizze meg mindenki a nyugalmát".

    Úgy gondolod, hogy én és barátaim, akik szintén költözést kezdték el tervezni, nem vették figyelembe azt, hogy a szüleiket, illetve barátaikat hátra kell hagyniuk emiatt? Nem inkább azon kellene elgondolkodni, milyen jövő vár minket egy ilyen országban, ha ez ember már hajlandó lemondani ezekről? Már a jelen is bőven rossz és élhetetlen. És te azzal jössz, hogy legyél pénzes és nem lesz semmi probléma... Nem azért élek, hogy dolgozzak. A kormány is ezen az állásponton lehet, csak nekik ki van tömve a zsebük azzal, amit mi befizetünk és a különböző EU-s pénzekkel, bármi problémájuk van, kifizethetik a legdrágább orvost, de a többi embernek meg rettegnie kell attól, hogy komolyabb baja lesz és bekerül a kórházba és ott döglik meg a folyosón egyedül a hányásában/ürülékében, mert senki nem foglalkozik vele. És olyan a levegő a kecskeméti kórházban, hogy egy egészséges ember bemegy 10 perc után szédülni kezd.

    Nem érdekel kint mi mennyibe fog kerülni, az érdekel mennyire élhetőbb, nem fognak minden nap hülyének nézni és nem kell minden nap ezer felől a gyűlöletkeltéssel és elnyomással szembesülnöm.

    És ilyenkor rádöbbenek hogy igazából ezt az egészet tök fölöslegesen írtam le, mert itt nem akarok már semmit se változtatni, nem is tudok és már rég nem tekintem ezt az országot hazámnak. Engem már csak az a kis réteg érdekel, akik hasonló állásponton vannak, őket sajnálom. :(

    [ Szerkesztve ]

    We are only Stardust...

Új hozzászólás Aktív témák