Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz quailstorm #93475 üzenetére

    Ha a munkaidő nem elég a munkára, akkor ott baj van.
    Vagy a munkaszervezéssel, vagy a munkáltatóval.

    Munkaszervezés lehet a dolgozó sara (nem jól osztja be az idejét, vagy nem elég tapasztalt, képzett a feladat ellátására), vagy a munkáltatóé (folyamatosan megszakítja a munkában más feladatokkal, vagy rosszul mérte fel a dolgozó képességeit).

    Tényleg tudd felmérni a feladat elvégzéséhez szükséges erőforrásokat (ilyen az idő is) és tudd jelezni ezt a munkáltató felé. Ha úgy ítéled meg, hogy a nem lehet megcsinálni az elvártak szerint, egyszerűen ne vállald el a feladatot. 3 kimenetele lehet: tágítanak a kereteken, nem kell megcsinálnod, vagy lehetőséget kapsz egy új munkahelyen.

    A másik, hogy munkaidőben nem igazán van lehetőség új ismeretek, technológiák elsajátítására. Azt otthon ki kell tanulni - ez nem gond - , aztán behozni. Ha munkaidőben csinálod, akkor megy érte a sírás. - Amennyiben ez nem hoz előrelépést a cégen belül karrierben, vagy pénzben, akkor az gond. Tanuld meg, gyakorold és menj olyan helyre, ahol a tapasztalatodat már honorálják.
    Az informatikában egy sor olyan munkahely van, ahol nemhogy elismerik az új készségek elsajátítását, de el is várják, be is iskoláznak. A családban van pár IT területen dolgozó, akik már régóta (10+ éve) ugyanannál a cégnél dolgozik, a munkáltatójuk komoly összegeket fordít a képzésükre. A másik típusú családtag viszont 6-18 havonta vált munkáltatót, sok energiát fordít önképzésre és oda megy dolgozni, ahol többet fizetnek.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák