Új hozzászólás Aktív témák

  • SirRasor

    őstag

    válasz quailstorm #93475 üzenetére

    "Igazából ez a legnagyobb bajom, telik az idő a gányolással és nem haladok sehova."
    Régen én is így gondoltam.
    Most már nem. Nagyon nem.
    Egy vérprofi simán rávágja erre, hogy abszolúte motiválatlan vagyok és/vagy kiégett, de elegem van ebből az egész IT világból, mert baromira nem azt látom, hogy jó irányba haladna. Egyre fosabb lesz minden, egyre többet kell kínlódni mindennel és sokszor már az alap dolgok se működnek.

    Totál off, de most az egyik Win10 frissítés óta megy a szopás, hogy minden egyes bejelentkezéskor a PDF nem az adobe readerrel akar megnyílni, hanem visszaáll defaultra. MSDN: GPO-s házirendet megcsináltam az xml-el és baromira nem működik. A felhasználók anyáznak én meg nem tudok mit csinálni a helyzettel.
    Nem ez a fő bajom és még csak nem is a Windows, csak ez jutott most eszembe.

    Hol lesz mindez 100 év múlva? Miért ülök a gép előtt 8+ órát minden nap, amikor az emberi testet NEM ERRE TERVEZTÉK?

    Jelenleg ott tartok, hogy a mostani nyugalmas rendszergazdai állást, ahol *csak* ~440 a bruttóm, semmi más IT munkára se cserélném le 1M bruttóig bezárólag (annál többet meg úgyse adnak ilyenért..), mert nem hiányzik emellé se a stressz, se a nyomás, se a túlóra vagy a munka utáni telefonos zaklatás.

    Elmegyek inkább erdésznek, ha megy a levesbe a munkahely :U Vagy nem tudom milyen munkák vannak még, amit a természetben, jó levegőn lehet végezni és még értelme is van.

    Make Love not war!

Új hozzászólás Aktív témák