Új hozzászólás Aktív témák

  • DarkByte

    addikt

    válasz fradi81 #94490 üzenetére

    Működik. Kérni fog egy email címet és egy jelszót. Utána ha megint a kezdőoldalon beírod a levélben kapott kódot akkor kérni fogja a jelszót és helyreáll az űrlap.

    Csak ne akkor csináld mikor a szerver haldoklik. Bár írja hogy ilyenkor a böngésző tartja a beírt dolgokat még nem zárod be és meg lehet próbálni újra küldeni, de elég instabil jószág és nem sok visszajelzést ad mikor sikerült elküldenie a szerverre. (kivéve ha ismered a devtools-t a böngészőben..)

    Szülőknek töltöttük ki múlt hétvégén és nem volt már őszinte a mosolyom a végére mikor esett-kelt az egész, mert mindenki lerohanta szombaton. Ha újra kell kezdeni több embert, úgy könnyen megvan az 1 órahossza akár 3 emberre is.

    Olyan ez mint a MÁV, nem számítottak rá hogy lesznek utasok. :U
    Vagy mondhatnám az éjszakába nyúló ETR-es tárgyfelvételt a szegedi egyetemen, mikor az ember közel egy órát erőszakolta a rendszert hogy ott és úgy vegye fel a tárgyakat ahogy szeretné. De rég volt, talán igaz se volt. :))

    A végére már rutinosabb voltam, mert szakaszosan save game-eltem :D Egyetlen hátránya hogy ilyenkor újra végig kell kattintgatni a form-ot addig a pontig ahol tartottál.

    Én még szombat ebéd előtt csináltam a sajátom, az elég gyorsan bement, mondjuk egyedül élek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák