Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz DarkByte #96720 üzenetére

    Veszel egy TV-t a benne lévő funkciókkal, távirányítóval, majd bekapcsolás után dobd el ezeket, mert tévézéshez minden mást a STB-on csinálsz. Annak külön konnektor, külön kábel, helyezd el valahol, ahol a távirányító rálát.
    Ez nem fér össze azzal a minimalista dizájnnal, ami pl nálam van. A TV a falon, mögötte a fali csatlakozók és egy falba vésett kábelcsatorna az alatta lévő zárt bútorban, ami amúgy egy íróasztal a PC-vel.

    Coaxon jön a szolgáltatás, az megy a TV-be és a PCMCIA kártya. Ha optikával nem megoldható a PCMCIA kártyás változat, akkor elengedem a jövőben az optikát.
    Amúgyis bőven kiszolgál az alap net a maga 250-300 mpbs sebességével. A STB a műsorvisszanéző funkcióval tud többet a kártyánál, de a torrent és online streaming világában a korlátlan net mellett ez sem akkora ficsőr.

    totya64: a többi szolgáltató is csak a saját végpontjáig vállal felelősséget. Még megvan a 20 méteres UTP kábelem tesztelni. Ha valami gond van a hálózattal, direktbe rá tudjam kötni a PC-t a modemre különösebb logisztika nélkül. Mondjuk, mióta van laptop is a háztartásban, ez okafogyott. :D

    Egyszer még azelőtt ért ide a szerelő otthoni telefont, netet, TV-t bekötni, hogy lett volna TV itthon.
    Jön, kérdi, hol a TV?
    Mondom, itt lesz.
    Még nincs?
    Nincs?
    Hát így nem tudja tesztelni?
    Már ne is haragudj, de eljössz TV szolgáltatást telepíteni és nem hozol TV-t? ;]
    Mondtam neki, hogy rakja össze, a net a lényeg úgyis, aláírom a munkalapot. A TV egy hét múlva jön, ha nem működik, majd jelentem a help desknek. Azt úgy nem lehet, valamelyik ügyfélszolgálaton van egy kis TV, majd pár óra múlva visszajön vele tesztelni. Úgy is lett.
    Aznapra szabadságot vettem ki emiatt, szóval nekem nem fájt.

    [ Szerkesztve ]

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

Új hozzászólás Aktív témák