Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csoszogi

    tag

    válasz pilóta #79433 üzenetére

    Azért is tettem offtopicba. A házi víztisztítás jó, azzal semmi baj. A klór meg igen sok van a gyomorsavadban is..:) az is kell, ott a gond a klór és a szerves vegyületek közötti reakciókból lehet, mármint az ivóvízben. Erről itt már beszéltünk, talán valakinek linkeltem is valami írást az ivóvízről..... A szolgáltatóknak a végfelhasználónál kellene vizet vételezni és azt analizálni, akkor képet kapnának, hogy az ivóvíz mennyire szennyeződik a 20-100 éves csövekben...

    A gond, hogy a különböző vegyszermaradványok, szerves oldószerek, nehézfémek stb. amiből igen sok van az általam említett vizekben a húsban, zsírban, tojásban, növényekben felhalmozódnak, (lásd DDT az eszkimókban ), amit aztán megeszünk gyakorlatilag koncentráltan. Ezen meg az immunrendszer sem segít..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák