Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
pmheros
senior tag
nincs olyan hogy legjobb pizzéria.
A Don Pepében jó a SERRANO sok különböző hússal. Általánosságban enyhén fojtósak a pizzái. Sok ücsivel tökéletes.
A Pizzatorony az igazi kalória bomba. A feltét sokszor vastagabb mint a tészta, sok hússal és rengeteg sajttal. Innen többnyire a Grófot szoktam rendelni, ez ugyan csípős de nagyon jó.
A Lucky Pizzériába egy időben sokat jártam, semmi különöset nem tudok írni a pizzájukról.
Margaréta pizzériába is néha be-beesz a fene, mert nagyon különleges a pizzájuk. Bár a többi pizzázóhoz képest alig van a pizzájukon valami, lehet hogy pont ettől jó. Valószínűleg jobban át tudják melegíteni a kevesebb feltétet, és ez jó irányban változtatja meg pl a sonka ízét is. Vagy csak alapvetően minőségibb alapanyagokkal dolgoznak. . A tésztájuk is a vékonyabbik fajta, a szószuk pedig a sósabbik. Kiszállítva szerintem nem igazán jó, ellentétben azzal mint mikor frissen helyben tudod fogyasztani.
a Mamma Mia -ából nyitáskor ettem csak , akkor leginkább melegszendvicsnek éreztem. Remélem azóta változtak sokat.
A tésztaházban ettem még valami magyarosat, azon nagyon jó volt a szalonna.
Nekem nagy fájdalmam hogy a legtöbb pizzériában ép a tészta az ami el van hanyagolva.
nem vagyok tökéletes