Új hozzászólás Aktív témák

  • pd

    tag

    válasz deicide #19390 üzenetére

    Hát igen, mindenen felül ez háborít fel engem is a legjobban. Aki egy kicsit gondolkodik, felfogja, hogy ez azért kell, mert olyan pénzt tapsoltak el, ami nincs meg sehol. De akkor mondják meg, hogy ez van, kell a pénz. De még pofátlanul úgy is csinálnak, mintha merő kedvességből csinálnák, és igazából mindenki jól jár azzal, hogy ezentúl fizetni kell olyasmiért, ami eddig ingyen volt.

    Azokat a híreket meg még mindig nem hallom, hogy mivel közel 100 forinttal csökkent az üzemanyag ára, csökkennek a tömegközlekedési viteldíjak. Meg úgy egyébként minden, aminél máskor 10 forintos drágulásnál habzó szájjal nyilatkoznak, hogy érvényesíteni kell az árban, mert különben mindenki csődbe megy. Most nem kell elvenni az "extraprofitot"?

    Ami meg még úgy egyébként az agyamra megy, hogy mindenhol siránkoznak, hogy jaj, fizetős lesz az M0, meg az M1/M7 bevezető. Mintha az ország többi része nem is létezne, ahol legalább annyira megszívja egy-egy adott város a hosszú évek alatt valahogy kiépített körgyűrű/elkerülő fizetőssé tételét.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák