Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz Varoz #20247 üzenetére

    Pedig de, pont autóhifisek mondják, hogy ha akksicsere van, nem egy 70Ah-s spirálcellás hiperszuper akksit vesz 60-ért, hanem két normált ami eleve papíron és ténylegesen is a hiperszuperhez képest 1.8X-os képességekkel rendelkezik, és mindez megvan 40-ből.

    A szögedi kisker árait össze lehet hasonlítani a helyiekkel, és ha ez legalább 2K-val jobb, akkor meg lehet rendelni, házhoz viszik. Amúgy a vicc, hogy itt senki se ö- zik, annál inkább Hódmezővásárhelyen, viszont a Szöged jobban hanzik, mint a Hödmözövösörhöly. :D

    És hidd el, vettem már elég sok akksit az elmúlt 10 évben, varta black 2 év és vége, bosch akksit azért vettem, hogy a horvát határ mellől haza tudjak egy autóval jönni, utána 2 évig a házban tároltam, talán azalatt 2x 1 napra volt autóban, persze töltögettem, de a szokásos használatot nem kapta meg, ennek ellenére hibátlanul adtam el, gigawatt bírta úgy, hogy az autónak egy rejtett hiba folytán hidegben (+10°C alatt) kb 20 másodperc köszörülés volt mire beindult, télen -10°C körül nettó 1.5-2 perc is lehetett, ami gyakorlatilag végig tekerés 20 másodpercenként szünettel. . Nálam volt az autó 2 évet, már lejárt a gari, és tökéletes volt az akksi. Minden nap kapott, úgyis garis, de sose kellett visszavinni. A másik Electric power meg egy Puntomban volt, az autót alig használtam, talán 3-4 hetente egyszer beindítottam pár percre, és annyi, vlt, hogy februárban lejárt a műszaki, és novemberben vittem el műszakira, addig a garázsban állt. Később cseréltem a két autóban az akksit, hadd legyen a másik is pihentetve, meg ez is megjáratva, ugyanúgy kapott ez is, mindkettő teszi most is a dolgát.

    Pont az kellett volna nekik, hogy napi egy indítás után menjek 100 km-t, garázsban 20°C-on tartsam őket, de ezt sose kapták meg. Ha egy ilyen akksi 15K, akkor a 25K-s nem éri meg, mivel arra is két év gari van. Ha egy ilyen megmakkan 4 évesen, veszek egy újat, amire ismét két év gari van, ezt meg a méhben 1500-ért átveszik.

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák