Új hozzászólás Aktív témák

  • Bocsek

    aktív tag

    válasz Fecogame #24287 üzenetére

    Buszozás vs autózás témához: vegyünk egy szerintem hétköznapi esetet. Józsi a videoton ipari parkba dolgozik, és a sziget utcában lakik. Ez kb 5km a legrövideb úton gmaps szerint. Ez napi 10km. Józsi jómunkásember, legyen havi szinten 250km. 1l-es tuningsuzukija 10l-t eszik városban. Ha 300Ft-ért tankolja az ü.a. literjét, akkor az neki 7500Ft-jába kerül, hogy akkor indul amikor akar, nem ázik a buszmegállóban, nem nyomorog a buszon, nem hagyja ott a sofőr, vagy nem marad ki egy járat. Mennyi is egy bérlet? Most nézem értelemszerűen emelkedett a bérlet ára, mert csökken az üzemanyagok ára. Ja nem. Most akkor hogy is van ez? :(
    És ez az az eset mikor Józsi egyedül kocsikázik (mint amit látni is, egyedül ülnek az autók többségében a városban). Ha egy kollegájával megfelezik a bejárás költségeit, akkor Józsi sokkal olcsóbban jár munkába mintha busszal tenné.
    És Józsi az ipari parkba nem valószínű hogy reggel 8-kor megy, és nem 5-kor megy haza... Lehet nem is érzékel semmit a közlekedési káoszból.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák