Új hozzászólás Aktív témák

  • quint

    aktív tag

    válasz rita7107 #32945 üzenetére

    A MÁV-nak nem szabadna megengednie, hogy a pályaudvara körül parkolók és/vagy buszmegállók legyenek, mert akkor jön a büdös parasztja, hogy ő utazni akar, utána meg hőbörög, hogy nem jön vagy késik a vonat. Ha nem tud idejönni, akkor majd nem hőbörög. Most már nem állunk rosszul, fizetőssé tettünk minden parkolót a környéken, arról is gondoskodtunk, hogy ne lehessen kifizetni egy Pest oda-vissza útnyi időt, hadd szopja be jól a parasztja, majd elmegy a kedve a vonatozgatástól.

    Szóval pont jó úton haladunk az utasmentes vonatközlekedés megvalósításában, erre jön valami nagyonhülye, és csinál egy ingyenes parkolót. Érted paszmek, ingyenes?! És a pályaudvarhoz, hogy majd jól elkanászodjanak a parasztjai, aztán utazni akarjanak. Meg még gödröket is ástak nekik a parkolóba, hogy majd legyen benne víz, aztán dagonyázhassanak benne, mint a disznók. Mi kéne még ezeknek, vadászkastély? Rókázzanak a bokorba!

    Na, nem baj, már kitaláltuk a "külső közlekedési csomópont hálózat fejlesztést". Olyan messze lesznek a várostól a busz- és vonatállomások, hogy csak az olimpikon gyaloglók tudják megközelíteni. Nem fognak itt utazgatni a koszos jobbágyai. Mi kéne még nekik? Mindenkinek nagyon tetszik az ötlet. Pár öreg morgott, hogy őket arra emlékezteti, amikor nem ment be a faluba a busz, hanem 3-4 km-t kellett gyalogolniuk az országos főútig, de azoknak megmondtuk, hogy kussoljanak, ha nem akarnak részt venni a nemzeti kerekesszékes hegyvidéki közlekedési csomópont hálózat építésében.

Új hozzászólás Aktív témák