Új hozzászólás Aktív témák

  • #71823360

    törölt tag

    válasz LamerGyuri #33594 üzenetére

    Nem. Mivel nagyon régóta húzódik a "gariztatás", nem akarom annyiban hagyni a dolgot. Gyakorlatilag ezért regeltem vissza, így törlés előtt mindenképpen írni akartam a megfelelő topikba. Emlékeim szerint rokon emlegette, hogy te is vitted volna azt az ssd-t, és hatalmas mázlid volt, hogy megelőztelek.

    WL kolléga bő egy hónap után küldte el a garlevelet, miután jeleztem az adott topikba, és kb utolsó nap küldte el a pdf-et. Már gar nélkül hirdettem a portékát, amikor egy vevőjelölt kérdezte, hogy miért nincs gar az adott termékre, és leírtam. Mivel ismerte az eladót, így el tudta érni, így nem lett baj. Tippre valami ph upper szerű dologra gondoltam, hogy automatikusan belépteti a fiókját valamilyen okból, és tényleg azért aggódtam, hogy ne rakják ki. Egy mezei pdf-ről volt szó, ami nem egy nagy dolog. Viszont anélkül még 100e-ért sem vitték volna a 150e forintos portékát.

    (#33597) forras2
    Mivel előző esetben is csak segítséggel lehetett elérni az eladót, így ezt találtam a legjobb megoldásnak.

    (#33599) eami
    Rengeteg üzletem volt vele, ezért sem értem a bő évnyi hitegetést. Az utolsó privátot elolvasta, és azóta ismét eltűnt hónapokig, mint az előző fiókomnál is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák