Új hozzászólás Aktív témák

  • siti

    senior tag

    akkor gyorsan összefoglalom a fűnyírós, grillezős, ajtós topikot:
    a Fehérvári ajtó kft ajánlott. br modul ablak is. nekem velük van tapasztalatom, jók voltak, de eltelt azóta 5 év. Ajtót majd cserélünk, megint a fehérvári lesz.

    grillezőt a tescóból., ha számít az ár, akkor a legolcsóbbat. (6e volt 4 éve és még nem esett szét, bár félek hogy egyszer átég és a lábamra potyog a parázs). Tudod hogy olcsó, nyeklik csuklik, de legalább olcsó volt. Amúgy csak olyat vennék, amiben a grill rács öntöttvasból van, az meg másik árkategória. Az a lényeg az egészben.

    fűnyíró: obi, gardenia szegélyvágóval és elektromos fűnyíróval akcióban volt egy 20-as. Jó volt. 1200nmre meg kicsi. Pázsitot viszi, az ős gyep legelővel nem tud mit kezdeni (5cm-es vágással meg nem végzel soha). Ez az adnak hozzá kést, meg olajat meg sörtartó, benzinesnél meg a milyen motor legyen benne. Parasztvakítás. Fieldmann benzinest vettem, önjáró, szerviz, minden van, örökélet plusz egy nap. Ha nem került volna sokba (legolcsóbb benzines önjáró volt), akkor már rég felgyújtottam volna a . Az majd használat közben derül ki, hogy a 35literes fűgyűjtőt nem bírja megölteni. Neked kell szépen hátra tolni a füvet, különben csak gyűri maga alá. Tartalék kés arra jó, hogy egyet mindig meg tudsz köszörülni, de tökmindegy, mert így is fel kell fordítanod, hogy kicseréld. Ha felfordítod, akkor olaj, benzin, minden folyik ki belőle, mert erre nem gondoltak. (illetve de, csak üresen szabad fordítani, olaj benzin leereszt előbb). Csakhogy olaj leeresztő a házra folyat, kb fél centid van betolni oda bármit, hogy felfogd (oldalra kell dönteni a trükkje). Benzin leeresztő, csap, szűrő, nincs. Szűrő minek is, hiszen olyan nincs, hogy poros a gép, fúj a szél, te meg éppen tankolod. A berántó egyik racsnija letört pár hét után, nem fog feltűnni, mert kettő van, kicsit recseg, de ennyi. Majd amikor cseréled a berántó zsinórt veszed észre, hogy ezt gariban kellett volna. Majd rájössz hogy a gyári berántó egy sima madzag ötszörös áron, akkor elengeded a szervizt. majd anyázol, hogy a berántó megvezetője elkopott (réz szegecs) a zsinór meg kikoptatta a műanyag burkolatot, mert kb fél méter magas emberre méretezték. Vagy nem gondoltak arra, hogy a paraszt kicsit felfelé fogja húzni, mert magasabb a kerti törpénél.
    Az önjáró. Igen. Ami miatt ez lett. Ledobja az ékszíjat. A feszítő rugót meg fogod találni a fűben, a hová kell beakasztani részt soha. berakd ahova tippeled (burkolat egyik pereme..)
    majd két-három indítás után ledobja. Vagy csak két perc után. Mégis kell a szerviz, küldenek új ékszíjat, mert nincs rajta semmi szám, méret (kopott), de gyanús hogy kinyúlt. Rövidebb is lesz az új! Sokkal. Most emiatt fogja ledobálni, mert nem tudod feszíteni se....
    És akkor az egyik keréknél megütötte egy kő, a tengelyt tartó persely félre ment, a tengely meg szétkoptatta a házat, mert ahol nem kell, ott mm vastag, ahol meg kellene hogy legyen anyag, ott nincs. Na jó, ez nem a gép hibája, hiszen golfpályán mikor jött volna szembe egy kő...

    Aki szerint meg a bringa út veszélyesebb, akkor válasszon hogy a dekoratív anyukával, vagy a csuklós busszal jobb ütközni. Igen, a szintidő nem lesz meg. De kezdünk felnőni oda, hogy a közút nem verseny pálya, a zöld lámpa nem drag start oszlop, majd a bringás társadalom is fejlődik, hogy edzeni az alpokban kell, nem a budain. peace.

    Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)

Új hozzászólás Aktív témák