Új hozzászólás Aktív témák

  • siti

    senior tag

    válasz Motion_Blur #6169 üzenetére

    hófúvást próbáljál meg leseperni. menni fog? nem. pont ezért nem tudnak sózni (elfújja a szél).

    pár gondolat:
    én eljöttem hamarabb melóból, mert tudtam hogy rossz idő lesz.
    aki műszakban van este 10ig, őket hazaküldték korábban, velük b@sztak ki a legjobban, mert ők is az utakon rekedtek (nem mondom hogy irodában aludni kényelmes, de még mindig jobb mint kint az utakon).

    aki nem néz időjárást és most megy tüntetni, rokonhoz, nyaralni, az magára vessen. de jelenleg olyan buta emberek között élünk, akiknek ha elmagyarázzák a villanyszámlát, ha elmondják nekik hogy ezt nem az eon találta ki hogy így nézzen ki meg ennyibe kerüljön a hálózati szerkezeti átalakítási díj, annak az sem fog mondani semmit, hogy 100km/órás hideg szél jön északról, esővel, hóval. Én lemondtam a hétvégi programomat, mert nekem ez azt jelenti, hogy vásárolj be előre és üljél otthon. Tényleg hupilila színkódokat kell kiadni? (amúgy érdekes hogy ilyenkor mindenki az omsz-t szidja, amikor Zita és bögyös Noémi is bemondta, hogy kutya világ lesz, viktortv-t meg állítólag nem néz senki...)

    Hihetetlen intoleránsak lettek az emberek. Már tegnap reggel, munkába menet is erős szél volt, de ami agresszív sofőrökkel találkoztam az 5km-es úton, az ihaj. Bevág eléd, nem indexel, satufék és lehet menni kárrendezésre. (komolyan, aki ledudált mert átengedtem a gyalogost, azt kéne felkötni)

    Katasztrófa védelemről meg annyit, hogy bár a hadsereg megszűnt, lánctalpasok még vannak, meg elég sok embert megtanítottak olyanokat vezetni. Hát csak kellene az a tartalékos hadsereg, de ugye mennyivel jobb volt elbliccelni még azt a fél év sereget is. Most itt tartunk, felnő egy nyikhaj nemzedék, akinél egy üveg víz, pléd, csomag keksz sincs a kocsijában, mert majd mások kihúznak a bajból.

    Nem, nem lehet letakarítani a hófúvást és felszórni sóval. ezt még le fogom írni százszor, bár tudom hogy felesleges, de hátha valaki megérti. Egy percnyi lények vagyunk, mint akarunk a természet ellen?

    (szerző közlekedés mérnök, tudja hogy ez nem egy bekapcsolom működik dolog, illetve nem csak március 15-én magyar, hanem Kecskeméten szolgálta a hazát)

    Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)

Új hozzászólás Aktív témák