Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz juliabrilke #8482 üzenetére

    Aza baj hogy lassú a gondolkodása és visszafogja a támadásokat. Igaz a rúgotechnikája nem rossz de kicsit luxus valaki csak azért tartani hogy majd a szabadrúgásokat lövi. Tényleg sokszor alibi játéksnak érezni őt.
    Olyan fasza kontrákat lehetett volna tegnap nyomni és mindig ezen a lassú cipelgetésen ment el a dolog. Mondjuk nem mindig Gyurcsónál csak úgy általában.

    ArmanD: nem teljesen értek egyet. Sose lehet tudni hogy lesz-e közelről jó szabadrúgás szitu. Ellenben középpályás játék támadással fix hogy sokszor van. Én inkább játszatnék egy jó középpályást aki hasznos és tényleg segít előre mint egy olyat aki alibizik végig megakasztja a támadások lendületét de néha szabadrúgásból gólt lő. nincs más a kezdőben aki tud rendesen rúgni? Annyi kellene hogy gyakorolja edzésen más a szabadrúgásokat kicsit.

    Mellesleg a tegnapi góljában szerintem a kapus benne volt. Látta hogy jobb lábas lövi és szarul állította be a sorfalat utána meg átállt a másik oldalra. De ezt még a gól előtt mondtam a mellettem ülő kollégának. 15 év alatt az ember ha csinálja ilyet észrevesz. :)

    [ Szerkesztve ]

    Més que un club!

Új hozzászólás Aktív témák