Új hozzászólás Aktív témák

  • ferensz

    senior tag

    válasz gyenge47 #9579 üzenetére

    Mire nekiálltunk volna kvázi ugyan ezt elmagyarázni a mammernak, addigra felnyargalt már a lépcsőn.

    DeFranco: A mami unokáját ismerjük már régebbről, és amikor kiderült, hogy ő lesz a felső szomszédunk a saját unokája mondta, hogy meg fog gyűlni vele a bajunk, mert hibbant az öreglány, úgyhogy nem hiszem, hogy bármit is javítana a helyzeten a kedveskedés. Annyit majd a következő kör előtt szólok neki reggel, hogy csókolomelnézést, zajongani fogunk ma, de nyugi, mert próbálunk hamar végezni. Oszt' ha nem lesz foganatja a szép szónak, akkor forrjon meg a levében az öreglány. (Egyébként te itt, ebben a topikban? :) Kellene rendezni ismételten egy szolid iszogatást valamikorra.)

    bim: Na, majd keresgélek a témába vágó hozzászólásai között :DDD

    MacCaine: Nekem különösebben nagyobb lelki furdalást nem okoz, én laktam már korábban is panelban, ott is volt hülye, ott is sikerült ignorálni. Inkább a menyasszonyom miatt aggódom, ő lakóházas övezetben lakott világ életében csúcsszuper, tényleg tündéri szomszédokkal, és őt viselte meg. Viszont ha el tudom intézni az öreglányt, az közvetve nekem is nyugalmat jelent. ;]

    mdk01: Megpróbálom elkapni a közös képviselőt és megérdeklődöm tőle, bár eddig amikor találkoztam vele, akkor biztatott minket ezerrel, hogy csináljuk csak, szépek leszünk, ha elkészülünk. Illetve ha minden igaz, akkor osztálytársa volt anyósomnak, szóval komolyabb baj nem lesz, csak az öreglány ne patkoljon el a hirtelen jött zajártalom általi idegességben :)

    "jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"

Új hozzászólás Aktív témák