Új hozzászólás Aktív témák

  • laolaj

    aktív tag

    Hát ezt elkel h meséljem nektek.....

    expressz oldalon hirdetett termékemre érkezett egy vevőnek jelentkező emberke.
    Este folyamán telefonom megcsörrent (8 körül) h egy illető elvinné a meg hirdetett laptopom.
    Éppen Pestről megy haza fele Debrecennek és beugrik érte. Telefonált utána h mikor meggyeztünk h mikorra jön az InterSpar parkolóba. Csörög később h a családdal beszél h mégsem kell. Később hívott h 60k ad érte.. mondom annyiért sokan elvinnék. Mondom jól van ha kell akkor 70k és viheti. Telik az idő később megint hív h akkor jó 70k-ba elviszi megbeszéltük újra az időt és a helyet. Eljött az idő lassan. (11fele) Hív h itt van a parkolóban egy fekete Calibrával jött itt áll mellette.
    Lemegyek kocsival.
    Első benyomásom h "fekete" volt (vannak előítéleteim de tisztelet a kivételnek). Megmutatom neki a terméket minden oké. Adja a lovét. Na itt jött az izgalmas része. Igaz h sötét van. De azért a színeket még látom meg a méretet. Azaz kisebb volt a pénz az eredetinél és a színek is fakók voltak. Közben oda adtam a gépet. Gyorsan vissza vettem tőle és mondtam neki h mennyünk át az OMV kútra. Elkezdi miért?. Mondom van egy érzésem. Jó elkezdi csörög egyet h késik még egy kicsit és jön. Persze mindenki a saját kocsijával. (gondoltam én) mondja jó mindjárt jön ő is. Előre mentem, bemegyek mondom h mit is szeretnék ( még jó h ismernek a kúton). Várok egy kicsit h na jöjjön már. Semmi.
    Közben elmeséltem kutasnak h minek is jöttem. :)
    Beszállok a kocsiba vissza megyek a parkolóba a kocsi ugyan ott áll. A gyerek sehol. :F Na mondom akkor a sejtésem beigazolódott h hamis pénzzel akart fizetni.

    Az h miért is mesélem el ezt nektek.
    Mindenkit szeretnék óva inteni h jól vigyázzon magára és dolgaira. Tanulságot gyorsan vonok az egészből és tanácsot szeretnék adni h hol érdemes üzletelni ha már nagy értékűt adunk el.

    benzin kút szerintem teljesen ideáli:
    - mert van kamera ha bármi történne.
    - megtudod vizsgáltatni a pénzeszközt h hamis vagy eredeti.
    - vannak szemtanuk.

    és még ha esetlegesen olyan helyzetet vázolok fel h csere megtörténik és mondjuk utána téged megtámadnak vagy bármi ilyenek.. a kúton a kamera+szemtanuk el ijesztő tényezők. ha lehet ragaszkodjunk ehhez az egyhez ha már az árhoz nem is. :B
    Itt is h a gyereket megláttam egyből finoman szétnéztem h mi van merre... igaz h nem vagyok kis darab és gyengusz de azért jobb félni mint megijedni... egyébként is ez galád nép...ez is most ezt erősíti még jobban bennem. ( és nem vagyok rasszista :B )

    Vigyázatok magatokra.
    Üdv mindenkinek.

    Ha nincs jövőképed akkor jövőképtelen vagy! Ne azt hajtogasd h nincs pénzed.. hanem kérdezd meg h milyen módon lehet!

Új hozzászólás Aktív témák