Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    Bakker, adatbázis alapú rendszereken papíron kellett zh-t írni... a fene fog megtanulni minden szir-szar turbo basic szint alatti script-nyelvet :((( Az sqldeveloper (amit órán használunk) súgójában ott van minden két oldalban, ami ehhez a komoly tárgyhoz kell.

    Nameg milyen feladat az, ahol nincs kulcs az adatbázisban... vagy ha odagondolta, akkor miért ír olyan egyező id mező érték esetére, hogy üzenet kiiratása után nem kell törölni az értékeket... hát jóhogy nem kell, mert úgy kivág egyező kulcs esetén, mint a macskát...

    Na mindegy, csak felcseszi az agyam, amikor dummy feladatnak úgy adnak nehézséget, hogy papíron kérik a megoldást... oh wait, megszegtem a feltételeket, használtam segédeszközt... tollat se lehessen már használni íráshoz, ha programozáshoz nem lehet gépet.

    Meg mi a túróért akar szkriptnyelven megcsinálni olyan primitív feladatot, ami sql-ben egy "order by". Ez olyan mint amkor php-ben keresnek 1000 egy soros select-tel értéket ahelyett hogy select... where -t használnának.

    Nah legalább kidühöngtem magam :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák