Új hozzászólás Aktív témák

  • icab

    csendes tag

    válasz KicsiUbul #11349 üzenetére

    Szia.
    Ha Te nem érted,akkor én "mezei user" hogyan is érthetném? Akinek a levelemet írtam,attól már a T-nél magasabb beosztású műszaki szakember nincs !!! Ő a korábbi hsz-emben leirt tájékoztatást adta. Az én tapasztalatom az,hogy télen amikor hideg van szinte nincs szakadás.Ahogy melegszik az idő,úgy kezd romlani a kapcsolat,illetve szakadozni.én ebből a rézvezeték jelátviteli milyenségére gondolok !! Az én szakmámban is van ilyen, ha pl-ul egy végfok tranyó üz .hőmérsékleten (80 fokon) nem működik.A jelenség az, (pl.TV-nél),hogy van ugyan kép,de ahogy kezdi elérni az üz.hőmérsékletet,úgy kezd zsugorodni a kép,majd szétesik.(Vagyis hőmérséklet függő,de az már hiba)
    A réz vezeték jelátvitele is nagyban függ a keresztmetszet/hőmérséklettől,szerintem,bár ezt nem állítom,lehet az is gond,hogy a vezetékek vegyesen vannak! (0,4-0,8) No meg a távolság a kp-tól sem kevés!
    Erre én ennyit tudok mondani.
    Az üfsz.-től ha kérdezem,csak azt tudja mondani,hogy vizsgálják a vonalat,legyek türelemmel. Könyörgöm,de MEDDIG!!?? ( 2 hónapja !)

    Én már tudom!!! Addig,amíg egy cég ki nem építi az optikai vonalat (kábel tv) a környéken.Ez kb 3-4 hónap !! :((

    Még jó, hogy ilyen lassan haladunk, mert lehet, hogy rossz irányba megyünk!?

Új hozzászólás Aktív témák