Új hozzászólás Aktív témák

  • sziszi-fuszi

    senior tag

    válasz Essejó #121361 üzenetére

    Na! Akkor fussunk neki még egyszer! :) Én mindenütt azt javasoltam korábban, hogy QNAP eszközökkel hozzák létre a 2,5-es hálózatot. Beleértve a Switch-et és hálókártyát is. Ráadásul úgy, hogy a qnap 5 gigás kártyáját ajánlottam vételre. Arra az esély, hogy bárhol a linkelt cikkedben meghatározott hardverbe fusson itt bele bárki, konvergál a 0-hoz, de persze nem kizárt.

    "Engem inkább az érdekelne, hogy mit kezdenek azokkal akik a v1 chippel szerelt eszközt megvásárolták, és adott a hibás működést produkáló környezet. Lenyomják a torkukon, hogy akkor 1 GB-on kénytelenek használni, vagy akár visszahívják tőlük az eszközt és kapnak egy v2-vel szereltet?"

    Ebben az esetben élhet a garanciális lehetőségek bármelyikével. Kérhet javítást, cserét vagy pénzét. Persze csak akkor, ha itthon vásárolta őket, és Ali-n vagy társain Kínából. Ha onnan vette néhány ezer forint különbségért, akkor is van gari, csak többe kerül a leves mint a hús! Így az a gyanúm, hogy jobban jár, ha kukázza a rendszeréből az inkompatibilis eszközét.

    Mi alá kell írás?

Új hozzászólás Aktív témák