Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    Sziasztok!

    Jöttem kicsit panaszkodni.
    T-home kábeles internetem van, 15/0,9 Mbites.
    2 hete nagyon rosszra fordult minden, előtte mindig megvolt a sávszél is.
    Nagyon lelassult, 15 Mbit helyett folyamatosan 0,3-0,7 Mbiteket mértem, gyakorlatilag nem lehet ezzel semmit csinálni. Sokszor be is állt a net, ekkor manuális modem újraindítás eredményezett egy kis sebességet egy ideig (0,3-0,5 Mbitet), majd utána halál megint. 2 hete az folyik a T-home-al, hogy telefonálok, felveszik a hibát, másnap kapok egy sms-t, hogy megcsinálták... Aztán hívhatom őket, mert nem változik semmi. Szóval minden másnap hívom őket, ki sem jöttek, meg semmi, csak mindig kapok egy sms-t, hogy megcsinálták. Kérdeztem, az ügyfélszolgálatost, hogy mondom ilyenkor mi van? Megpingelnek, látják, hogy szar, de csak felvesznek egy hibás más kóddal, és szerintük megcsinálják, pedig nem is... Illetve azt mondják, hogy szerintük nem biztosítható nálam a sávszél. Mondom akkor hónapokig miért volt 15Mbitem, most meg hirtelen 1 alatti érték? Nem tudom, mitévő legyek. Mondtam, hogy küldjenek ki valakit, de semmi. Most elkezdtem a mérési eredményeket excel file-ba gyűjteni, de azt sem tudom, hova küldjem majd el nekik...
    III. kerületről van szó egyébként.
    Itt egy átlagos eredményem, már amikor az oldalt le tudja egyáltalán tölteni, hogy mérhessek sebességet.
    Érdekes, hogy a ping, meg a feltöltés okés...
    Szerintetek mit lehet ilyenkor tenni? Elég idegesítő a dolog. Munkáimat itthonról töltöm (tölteném) fel a céges szerverre, erre vagy nem megy, vagy megszakad, és figyelni kell állandóan.
    Hűségem még van, szóval max ADSL-re válthatnék, amit talán azért volna jó, mert ott legalább nem 1,5 Mbit a garantált minimum,hanem 5. Persze, ha ilyenkor újraindítják a hűséget, az nem éppen jó, csak azért váltanék, mert most nem tudják biztosítani a szerződésben foglaltakat. Bár ugye most sincs meg a garantált sem, így erre nem hivatkozhatnak.

    Hozzáteszem,egy nap kb. egy órát jó a netem... de máskor nem. Megőrülök.

    Előre is köszönöm a válaszokat!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák