Új hozzászólás Aktív témák

  • snyper990

    őstag

    válasz tobias40 #137757 üzenetére

    Ha utánaolvasol, hogyan működik a multicast, megtudod, hogy miért nem. Röviden: egy eszköz egyszerre egy csatorna streamre tud „feliratkozni”, így maximum azt tudná továbbítani belső hálón másik eszközre. De ugyanezt akár most is meg lehet oldani egy egyszerű HDMI splitterrel, ráadásul ahhoz csak plusz megjelenítő kell, másik box nem.
    De ha meg is lehetne oldani, akkor is ott a 3 boxos llimit, még akkor is, ha nem tartanák nyilván, hogy egyes előfizetőknél hány box van kint, és nem limitálják annak megfelelően egy-egy efi összes stream-„feliratkozását”

    #137758 herrká: Valószínűleg kikapcsolták a band steeringet a szolgáltatói eszközödön, ezért lett külön 2,4 és 5 GHz-es neve a wifi hálózatoknak, ami meg simán a HGW neve (gondolom, ahogy régen volt), az meg valószínűleg a csengőnek beállított router által sugárzott hálózat.
    Legegyszerűbben talán úgy lenne megoldható, ha a szolgáltatói eszköz 2,4 GHz-es hálózatának a nevét visszaállítanád a régi nevére (ami megegyezik a csengős router hálózatának nevével). Ha a jelszó esetleg változott volna, akkor azt is. Ez a megoldás a legegyszerűbb, de nem jó megoldás: működőképes, de tud problémákat okozni (ráadásul elég nehezen kiszűrhetőket). De ideiglenesen megfelelhet, amíg nem találsz valakit, aki rendbeteszi Neked. Az a baj, hogy így messziről elég esélytelen elmagyarázni, mit hogyan kéne, főleg, ha kicsit sem vagy benne jártas

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák