Új hozzászólás Aktív témák

  • snyper990

    őstag

    válasz Bacusuz #138485 üzenetére

    Van lehetőség PPPoE passthrough-ra, de ahogy patrikcoc is írta, abban az esetben sem switch lesz a helyzet kulcsa, hanem egy router. És mivel azon az ONT-n nincs 2,5 Gbites LAN port, így 2,5 Gbites porttal rendelkező router max. a belső hálózaton fog sebességnövekedést eredményezni, ott is csak azon eszközök között, amik szintén rendelkeznek 2,5 Gbites porttal (és amiknek a forgalma egyáltalán átmegy a routeren). Jövőállósági szempontból lehet értelme ilyen routert venni, de mire kihasználná az internet felé is a nagyobb sebességet, addigra valószínűleg fejlettebbek/kiforrottabbak/olcsóbbak lesznek az ilyen eszközök (hacsak nem vált a közeljövőben a 2 Gbites csomagra)

    #138487 gabor9991: Persze, azt a részét megértem, hogy ha van rá lehetőség, mindenkinek szíve joga élni vele. Ez elég egyértelmű.
    Magának a lehetőségnek a létezését nem értem, legalábbis ebben a formában. Ahogy eddig volt, úgy szerintem nagyjából jó volt.
    Ha jövedelem alapján állapítanák meg a jogosultságot, azt megérteném (bár nyilván vissza lehet azzal is élni, de az meg az adóhatóság dolga lenne, hogy kiszűrje a munkavállalóit minimálbéren bejelentett, de nem annyiért foglalkoztató munkaadókat)

Új hozzászólás Aktív témák