Új hozzászólás Aktív témák

  • snyper990

    őstag

    válasz Marci112233 #147912 üzenetére

    Olvasd el megint a #147628-as hozzászólásomat...
    „nem én kapcsoltam ki, így van magától”
    Persze, hogy így van, hiszen alapesetben az előfizetők többsége azt használja routolásra is. Pont arra lett ez az opció kitalálva, ha valaki saját routert szeretne használni (és nem AP módban), pont, ahogy te...

    #147916 ImpersonatoR: Amikor éppen működik a szolgáltatói DNS-kiszolgáló, akkor viszonylag használható. Túl sok mindent nem tudsz tenni, legfeljebb minden kliensed (okostelefon, tablet, számítógép) hálózati beállításaiban manuálisan beállítasz egy másik DNS-kiszolgálót. (Én azt csináltam, bár nálam Technicolor van, amiben az IPv4-es DNS-kiszolgáltót legalább át lehet írni, de az IPv6-ost abban sem)

    #147918 barnibooo: Nem valószínű, hogy az IPTV miatt lenne. Az adás külön VLAN-on megy, az interneteléréséhez meg annak is kb. mindegy, hogy melyik DNS-kiszolgálót használja.

    #147917 Ramoskaa: Ha nem sérült valahol a kábel, márpedig azért viszonylag ritkán szokott, akkor lehet, hogy elég a már meglévő kábelre új csatlakozókat szerelni. Olcsóbb és egyszerűbb, mint az egész kábelt kicserélni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák