Új hozzászólás Aktív témák

  • asynur

    tag

    válasz makoss #154000 üzenetére

    Nekünk kb. 2 hónapja küldték a levelet, hogy fokozatosan kivezetik és megszüntetik a SAT TV szolgáltatást telekomnál (nálunk ez volt az alapfelállás részletesebben : #152123 ).
    Pár hete le is lőtték, mivel nálunk csak rezes net (VDSL2) elérhető az lett a megoldás, hogy új net és tv szolgáltatást (telekom TV) rendeltünk (2 réz érpár jön be a házba csak rá kellett kötni, így most 2 magenta 1-es csomagban vagyunk két különböző családtag nevén).

    Nálunk 2 tv megy, párszor próbáltam méregetni mennyit vesz le a net sebességből 12-15 Mbit/sec környékén, de időnként mintha töltögetne valamit a box ilyenkor kissé megugrik.
    Optikán ez elvileg elhanyagolható rézen azért érződik, főleg ha amúgy sincs sok sávszél.

    Árban összességében így is kedvezőbb volt mint a SAT-os csomag (ha nem kötöttünk volna neki külön netet még olcsóbb lett volna de nem akartunk net sebességet beáldozni, és többet kellett volna furkálni is).

    Új boxot kaptunk, telefonon rendelve az ügyfélszolgálatos mondta, hogy elvileg rezes hálózat miatt mehetett volna a régi box is, de optikán elvileg csak újat adnak. A képminőség jobb mint a SAT-nál volt, nagy gond eddig nem volt az új boxokkal, de némi hangcsúszás előfordult már.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák