Új hozzászólás Aktív témák

  • tuto558

    tag

    válasz mester1102 #155397 üzenetére

    Ellentétben veled, itt többen értenek hozzá, te viszont az első hozzászólásodban kiemelted hogy nem értesz hozzá. Akkor mi alapján szólsz le valakit, aki épp segíteni próbál? Veled ellentétben ő ért hozzá és megírta hogy NEM konfigurációs hibáról van szó valószínűleg, mert alapbeállításon is mennie kell a szolgáltatói eszközökkel jól, nincs külön beállítás. A legelső hsz-ban feltett kérdéseire se válaszoltál hogy van-e mmwo vagy koax osztó. Illetve, hogy milyenek a modem jelszint értékek, pedig azt csak a webes felületéről kéne kimásolni.

    Miért ne lenne értelme a kérdéseknek?
    Milyen hardver van a gépedben --> egy régebbi merevlemez, processzor/hálókártya igenis hatással lehet a letöltési sebességre.

    Használsz saját routert? --> Egyik hozzászólásodban sem említetted hogy nem használsz, pedig ez is kihathat a letöltésre.

    Milyen csomagra vagy előfizetve --> Ezt se írtad sehol, csak egy speedtest mérés eredményt írtál, azt se jó mértékegységgel, kevered a hozzászólásaidban. MB/s --> megabájt per másodperc // Mbps --> megabit per másodperc. A kettő között egy 8-as szorzó van, amit viszont valószínűleg tudsz is, mert írtad, hogy kb 30 MB/s kéne legyen a letöltési sebesség, és a 250 Mbps (amit speesteszttel mérsz) osztva 8-al az valóban akörül van.

    Azt sem írtad, hogy olyankor amikor belassul és nincs meg a normális letöltési érték, ez ugyanúgy speedteszten is látszik-e.

    "Effektív" letöltési sebességről beszélsz, viszont nem tudjuk hogy ez mit jelent? Torrent? Valamilyen játék szerver? Ez fontos tényező. Ha ilyenkor speedtest-en ugyanúgy megvan a csomagod szerinti 250/10-es érték le/fel irányban, akkor simán lehet, hogy a forrás (szerver, seederek) a lassú.

    Ha segítő szándékú emberek kérdeznek egy fórumon, inkább válaszolj vádaskodás helyett... mert ha így kezeled azokat is, akik segíteni próbálnak, akkor nagyon gyorsan magányos leszel és tényleg egyedül "oldhatsz meg" mindent az életben...

    T 2000/1000 (Optika), Technicolor FGA2235 MAG

Új hozzászólás Aktív témák