Új hozzászólás Aktív témák

  • #00809728

    törölt tag

    válasz ForRedGlory #2712 üzenetére

    Hy!

    Vágom én és értettelek is.Iagzából ők meg titeket fikáznak.Szóval ez a másikra való mutogatás miért kell a vevőn csattania.
    Amikor bementem másodjára és mondtam nekik ,hogy fel szeretném adni a csekkeket kb olyant kértem volna mintha a Himaláját kéne neki megmásznia.Aztán csak ennyit mondot.Ők nem tehetnek róla ha a netes rész nem mükődik biztosan ők elcsesztek valamit.Igazából ők durvábban fogalmaztak csak gondoltam 14éven alluliak is járnak ide.
    Értem én ki vagyok laffantva mint szaros Pista Jézus napján -mükőrőm ezerrel+tükőr a szgép előtt és ha kérdeznek az a hülye aki kérdezMeg szerződést kitőltőm majd aláiratom és kész.Ha kérdezel akkor hülye vagy.
    Na ezzel lett bajom odabent semmiféle támppntot nem adtak meg se azt,hogy mid változott és mid nem+sodexesel mi a "probléma" + ha lejár akkor még sem jár le+számládat később kapod kézhez.4* voltam náluk egy hanygafasznyit sem tudtam meg érdemben tőlük.
    Itt mindent értelmesen leírtatok ill elmagyaráztatok amit értek is,De azt nem értem nem ez lenne legalább az alap felállás a szolgáltatoknál?Én legalább is igy csinálnám....

    Köszönök mindent ForRedGlory ,petne ,Kew segitségét. :R

    Van frankó házipáleszem szilva,sárga,körte ha gondoljátok és erre jártok,,,

Új hozzászólás Aktív témák