Új hozzászólás Aktív témák

  • Krisz1000

    tag

    Adjatok tanácsot légyszi, 2 hete szívat a T-Home. Van valaki hasonló helyzetben?

    3. ker, családi ház, kábelnet. bent vannak a kábelek (net, analóg tv, tel), évek óta paletta csomagunk volt, ami most megszünt, ezért gondoltam kötök egy IPTV+50megás net+tel "állítsd össze magad" csomagot, tök jó feltételekkel, régi előfizetők vagyunk. Csakhogy amikor kijöttek a szerelők, akik amúgy igazi gyökerek voltak, akkor derült ki, hogy hoppá, a net és az IPTV egy végdobozból jön ki, ami egy lakásban nem nagy gond, viszont nálunk a tévé meg a net a ház két tök különböző részén van, és nyilván nem szeretnénk az UTP kábelt végigfúrni a házon, 20 méteren és 4 falon keresztül, legyen szíves két végpontot regisztrálni, a koaxok mindenhol bent vannak.

    nahát erre kitalálta a szerelő, h az UTP amúgy is túl hosszú lenne, szaggatna a kép, és h két végpontot egy MT-re, de még csak egy személyre sem regisztrálhat, ezért külön előfizetést kell csinálnom. mondtam hogy miért csinálnék két előfizetést, amikor egy ingatlan, egy ember fizet, évek óta egy néven megy minden, és ugyanazokat a koaxokat használnák két előfizetés esetén is! meg hogy ő még ilyen problémával nem találkozott. miközben a mi házunknál csak nagyobbak vannak itt a környéken, milyen alapon feltételezik, hogy a net és a tévé egy, vagy egymás melletti helységbe kell???

    kenőpénzzel is próbálkoztam, de csak egy hülye ötletet adott, hogy kérjem a DVB-C-t, digitális kábeltévét. ami el is lett inditva, ugyanazon az áron, viszont kiderült hogy meg kell kérvényezni, mert ez egy kifutó termék, és a mammutban személyes ügyfélszolgálaton erre azt mondták, hogy már 2 hónapja sem engedték. Most egy hete erre várok, hogy mi van.

    És ezen kívül nincs semmilyen más termékük! kivéve sat-tv, de az nyilván ide nem. Szerintetek tényleg ez megy 2014ben, vagy csak pont a leghülyébb alkalmazottakat fogtam ki? Valami tanács? a wifit meg a konnektoros netet azt köszi, de nem játszik, mindenképpen gyors, kábeles net kell (<10ms)

    tanácsot előre is köszi! K.

Új hozzászólás Aktív témák