Új hozzászólás Aktív témák

  • dchard

    veterán

    válasz lesaux #43245 üzenetére

    Szerintem semmit nem veszítenek a gyerekek, ha nincs a szobájukban TV, sőt. Inkább számítógépet vegyél nekik, amin aztán letölthetnek bármit ahelyett, hogy a "szerkesztett" programokon butulnak. Megjegyzem szerintem senki nem veszítene semmit, ha egyáltalán nem is lenne TV előfizetése.

    Az alapvető probléma az, hogy az analóg rendszerben mindenki hozzászokott, hogy az egy darab előfizetését osztogathatja ahány felé akarja. Elárulom, hogy ez szerződésileg mindig is korlátozva volt, csak a technológia lehetővé tette az egyszerű osztogatást. Ez a digitális rendszerekkel megszűnik, és az előfizetéshez tartozó egy darab készülék után minden más TV-n ahol nézni akarod a műsort, fizetni kell, és ezzel az emberek most kezdenek szembesülni.

    Anyagilag a legolcsóbb megoldás ami nem IPTV az a SatTV, amit legfeljebb 3 TV-n fogtok tudni nézni. Ha van más T-s szolgáltatásotok akkor a három TV-re így jön ki a havidíj: 2800 + 870 + 870. Talán néha van akció, és két év hűséggel adják a második boxot is ingyen, de ennyi.

    Dchard

    A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Új hozzászólás Aktív témák