Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz wmati #45043 üzenetére

    Igen, mert a GVH azt mondja - és van is benne igaza -, hogy amennyiben engedi, akkor az alapjaiban inviteles területek és az olyan platformok, mint az inviteles kábelnet is T-s kézbe kerül, ami nem tesz jót a versenynek.

    Illetve ha nem lesz konkurenciája az ország jelentős részén (főleg vidéken), akkor ott azt csinál amit akar, úgy emel ahogy akar árat. Viszont a napokban bekövetkező kedvezőtlen ÁSZF változások, és a jövőben átalakuló kedvezmény rendszer enélkül is megesett (egy ilyen akvizíció után nem is lett volna meglepő sem az ÁSZF ilyen jellegű módosítása, sem a csoportos létszámleépítés) . Arról nem is beszélve, hogy ha a GVH nem engedi, akkor sok xDSL területen lakót - akiknek esetleg egy sikeres T-s Invitel felvásárlás után lenne lehetőségük, úgy átállni ADSL2+/ VDSL2-ről lényegesen gyorsabb kábelnetre (persze csak nyilván ott, ahol elérhető ez a paltform, de esetemben adott lenne), hogy egyáltalán nem kellene szolgáltatót váltaniuk, és mentesülnének az olyan kellemetlenségektől is mint ami a szolgáltató váltással járni szokott (hogy mást ne mondjak, évekig várni a hűségidő lejártára) - hoz hátrányos helyzetbe, illetve állít nehéz döntés előtt.

    Ha helyben nézem, az én városomban Internet szempontjából - most a mobilnetet nem számolom, mert akkor képbe kerülhetne a Telenor és a Vodafone is -, három szolgáltató van:

    - Telekom
    - Invitel
    - Mezei Vill

    A listából nyilván engem csak az első kettő érdekel...
    A saját szempontomból, ha nem a Telekom vásárolja fel, akkor mindegy, hogy a Vodafone, a Digi, vagy más teszi...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák