Új hozzászólás Aktív témák

  • Intruder2k5

    MODERÁTOR

    válasz dchard #59245 üzenetére

    Szia!

    Nem tudom a Telekom fórumon meddig maradna fent egy hasonló hozzászólás, és úgy egyébként a felhasználó is, aki belinkelne pár oldalt, ahol az iptv box szoftveres helyettesítésének lehetősége, és annak megvalósítása a téma, persze szigorúan elvi síkon! Szerintem néhány percnél tovább nem. :)

    A szolgáltató jelenlegi álláspontja szerint tudtommal az iptv szolgáltatás igénybevétele csak az általuk biztosított eszközökkel lehetséges, és szerintem ha tudomásukra jutna ilyen szoftveres trükközés, az feltehetően az ilyenkor szokásos, szolgáltatásból való kizárással járna. Ha más nem is, az is problémát jelentene, hogy ilyen fajta szoftveres megoldással az adásokat tetszőleges formában és eszközre tudnád rögzíteni, még fizetett felvétel opció nélkül is, és ami szerintem a használatos TV boxokban nem véletlenül van korlátozva, ha nem lennének jogi akadályai, akkor nyilván lehetővé tennék az USB eszközre történő rögzítést, valami emészthető, mpg vagy avi formátumban.

    Meg aztán tudod, az elvi sík is addig tart legfeljebb, amíg a lényegi infó apránként összejön, aztán már többen hozzá is tudnak látni a megvalósításhoz, mégpedig a PH fórumon (is) kapott segítséggel, ezért gondoltam úgy, hogy ennek itt nincs helye.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák