Új hozzászólás Aktív témák

  • lócitrom

    őstag

    válasz dchard #71648 üzenetére

    én ezt értem, de ha címre beállítom a szolgáltatás keresését nekem csak 50/5-öset mutat és ezért merült fel bennem a kérdés. máshol 50/15-öt ajánl?

    nincs más szolgáltatás egyébként és a gond nem a jelenlegi sávszélességgel van. de hogy értsd:
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]

    megjegyzem az ár-érték arány nevetséges akármelyik csomagjukról legyen szó. (amikor korábban jeleztem nekik, hogy hibás a Speedport firmware-je és hogy nekem ez nem kis akadály rám akart küldeni a szakképzett IT-s telefonban, aki ugye kijönne nem kis pénzért megcsinálni. sejtem, hogy lett volna annyira ravasz, hogy megoldja, na de nem úgy, hogy valóban kijavítja a hibát. firmware-t csak nem fog nekem itt írni. úgyhogy az ilyenek miatt amint lehet váltani fogok). de ez jelenleg mindegy. csak nem értem, hogy akkor nekem miért ilyen csomagot ajánl, ha a modem és ti is azt erősítitek meg, hogy egyébként 15 Mbit felfelé adott lenne mindenképp.

    @Lenry

    nem vagyok benne biztos, hogy ugyanaz-e nálad is a probléma, ami nálam volt, de hátha. biztonság kedvéért nézd meg a fenti linkeket + ezt:

    [link]

    [ Szerkesztve ]

    „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

Új hozzászólás Aktív témák