Új hozzászólás Aktív témák

  • cs.david94

    tag

    Sziasztok! Megválnánk a Telekomtól, hűségünk ott vagyunk egy Hoppá csomaggal(mamának, de minek?), papíron 10/0,5-ös ADSL internettel(hetet tud a hálózat ez van) és Sat tv-vel, családi hd vagy mi a neve, ezzel legalább nincs gond. Viszont mindenre van most alternatíva, havi szinten egy 5000-et spórolnék és még minőséggel és mennyiséggel is jobban járnék.
    Viszont hűségünk az még Decemberig van, két évre kötöttük anno.
    Csakhogy az ember olvasgat ezt azt, méghozzá az összefoglalóból is.
    idézem
    "A hűségidő alatt felmondott szerződés kötbérfizetési kötelezettséget von maga után, melynek összege az alábbiaktól függ:
    amennyiben a szolgáltatás telepítése és megszüntetése között kevesebb, mint egy év telt el, az egy évből hátralevő idő arányában a telepítési díjkedvezménytől,
    a határozott időtartamú szerződésre biztosított hűségkedvezmény esetén: a szerződés megszűnéséig igénybe vett havi díjkedvezménytől,
    ha kedvezményesen vásároltál eszközt, annak teljes és kedvezményes árának különbözetétől."
    Rám elvileg a kiemelt vonatkozik.
    Itt jöhet egy csavar, méghozzá újrakötök, hoppá plusz, és a gyorsítós net, a tv-t meg megmondom vegyék bele nem akarok én eltérő időpontokban befutkosni hogy mi a helyzet.
    Megtörténik, használom 1 hónapig(vagy addig sem) és lemondjuk az egészet, kifizetem az 1 hónap alatt kapott havidíjkedvezményt mint kötbért, eszközök vissza és ennyi volt a válás?
    Vagy ez csak nekem túl szép ahhoz hogy igaz legyen?
    Vagy B verzió, tizen éve előfizetők, egyszer volt számlatartozásunk mert a postán kevergett a számla, és egy nappal később lett befizetve, de azon kívül semmi, mama nevén van megmondani hogy már nincs rá szüksége, kérelmezni a felmondást és a kötbér elengedését, ez idő, marha sok idő, és lehet nem is engedik.
    Vélemény, ki hogy csinálná?

Új hozzászólás Aktív témák