Új hozzászólás Aktív témák

  • raider21

    aktív tag

    válasz vén6805 #97006 üzenetére

    Ez bizony nagy baj, mert akkor az a FEC szám bajos, a CRC viszont továbbra sem vészes! Viszont ezt az este kikapcsolom dolgot a DSLAM egy idő után vonalszakadásnak, stb. érzékelheti. Hagynod kéne futni azt a HGW -t folyamatos üzemben, max. 6 wattot fogyaszt. Aztan kb. 7-10 nap után megnézni nekünk, hogy milyen vonali paramétereket mutat a HGW.
    Plusz ezeknek az eszközöknek a kondenzátorai, meg a táp része sem szeretik a sok indítással járó áramlöketet. Elvileg folyamatos üzemre lettek tervezve, és a mai posztfordista szemlélettel gyártva is. Így kibírnak 4-5 évet kb. gond nélkül, de ha esténként lelövöd akkor ne lepődj meg, ha pár év alatt megmakkan a HGW táp része.

    Ezek már nem olyan masszív eszközök, mint a korabbi ADSL/ADSL2+ modemek. Azok sem szerették, de jobban bírták ezt a metodikát.

    Az én HGW -m pl. szünetmentes tápról megy kb. 6-8 hete, mert előtte az a rengeteg pislanásnyi áramszünet a viharos időszakban biztosan nem tett jót az előző Speedport Entry 2i HGW -nek sem! Meg így folyamatos a VDSL2 net és a VoIP telefon is! :) ;) :)

    [ Szerkesztve ]

    raider21

Új hozzászólás Aktív témák