Új hozzászólás Aktív témák

  • csocs

    tag

    válasz h1mpi #8743 üzenetére

    Jó előre megkérdeztem írásban, hogy meg lehet-e tenni. Annyi volt az oka, hogy ha gariztatós probléma van, egy 350e+ gépnél ne kelljen hónapokat várnom az újabb alkatrészre.
    Egyébként az összeszerelés díját nem adják vissza, nem probléma. Továbbá a vásárolt szoftverét sem. Nem probléma. Hagytam így is náluk közel 40.000-ret. Szóval igen, volt hozzá arcom :O
    Az alaplap abban az egy hétben bios frissítés előtt és után is többször memória hibát jelzett. Nekem nincs türelmem ezt végigjárni amikor ennyi pénzt kiadtam. Alaplap vagy memória, bevizsgálás, gariztatás... Inkább akkor vissza, köszönöm. Az alkatrészek voltak együtt 350e körül. Ezért elvárom, azt hiszem jogosan, hogy ne kerüljek össze semmiféle hibával már az első héten. Mindenből a jobbat vettem, amit itt és külföldi oldalakon is ajánlottatok. Jó két hétig szinte minden este fórumokat bújtam, hogy jól járjak.

    Aztán végül így jártam :))
    PCX-ben egészen hasonló konfig (alaplapból MSI helyett Asus lett és eggyel jobb proci) hibátlan. Ezt vártam volna az iponból is. Ha van arra mód, hogy ott helyben azonnal levásárolhatom, akkor náluk rakatom össze és ott hagyom a pénzem. De nincs erre mód, két hetet kell várni beszámítási igény esetén is a zsozsira. Így inkább megvettem a PCX-ben, ipontól meg visszakapom két hét múlva a pénzemet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák