Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz sch_a #11031 üzenetére

    Nem kötekedésből kérdeztem, hanem mert itt helyben mondták páran.
    Az hogy falaki fél egy dologtól, 10 év után váltani egy dolog.Kár ezt személyes sértésnek venned és amúgy inkább ilyen stílusban nem is várok választ, mintha rokonaid sértegetném vagy nem tudom.
    Ha meg tarr kft-s ember vagy felesleges válaszolnod szintén. Nem a levegőbe beszélek, hanem átböngésztem a topikot. Ezek a dolgok amiktől félek.[link] Van köztük egész új keletű is. és ezért tettem fel a konkrét kérdésemet úgy, hogy Sárbogárd és környékén.Nem beteges félésből mondom, hanem mert a napi munkámnál elengedhetetlen a gyors és megbízható net, ami azonnali lehetőséget a használatra, mert anélkül összeomlik a munkám és akár 1 órai szünet miatt rámehet az egész vállalkozásom.Van mobil net tartalékba, de messze nem abban a sebességben ami kell, áthidaló megoldásnak megteszi.
    Amúgy tegnap felhívtam az ügyfélszolgálatot, és a kezelőtől megkérdeztem a dolgot. Azt mondta szokott lenni problémájuk a környéken, de igyekeznek kijavítani minél előbb. Ami szimpatikus, hogy nem kell hűség, így megrendeltem tőlük a szolgáltatást úgy, hogy megtartom a régi Invitelt is.Az érdemi részét köszönöm a válaszodnak.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák