Új hozzászólás Aktív témák

  • CsodaPOK

    senior tag

    válasz emre33 #1309 üzenetére

    Akkor már ketten vagyunk, aki lemaradt :)

    Namégegyszer az én gondolatmenetem. Nekünk most K5-s csomag van, illetve most nézem tarr oldalát ennek a divatneve jelenleg Trio Extra 10M.
    Január előtt még csak net meg kábeltv volt nekünk, de üf-n megérdeklődve közölték, hogy ehhez a csomaghoz havidíj nélkül adják a telefont (vagy 1 ft havidíj, tökmind1. Kvázi ingyé, csak akkor fizetsz ha beszélsz vagy még akkor se).
    Jelenleg csak azért van tarros telefonunk, mert nincs havidíja (illetve a weboldalt nézve még olcsóbb is, ha 3 szolgáltatást kérsz tőlük, mintha csak 2-t).
    A tarr telefont mi szökőévente egyszer használjuk kb (most jött a számla, 22 ft jött össze a telefonálásból és hálózaton belül se használjuk többet...)
    Ha netán valamikor bevezetnek havidíjat, adjuk is vissza rögtön.

    Erre írtam én, hogy a telefont szívesen beáldoznám mobilnetre. Szóval a 0 ft-s telefont szívesen cserélném 0 ft-s mobilnetre. Tetszene pl egy olyan ajánlat, hogy legalább 10 megás net, extra ktv, 1GB mobilnet a mostani árért (vagy olcsóbbért ;) )
    Remélem érthető, hogy mit akarok én. Pluszba nem akarok fizetni mobilnetet (1 gigáért nem fogok 2-3ezreket fizetni haveonta...)

Új hozzászólás Aktív témák