Új hozzászólás Aktív témák

  • Fel

    addikt

    válasz Makaveli #2714 üzenetére

    Na most gonosz leszek ( ;] )....

    "sikerült 2 kocsit is úgy elszállítanom, hogy semmi bajuk nem lett, és a stopposokat is sikerül már elsőre elvinnem" annó én mindnél arra törekedtem, hogy hiba nélkül szállítsak, főleg a kocsiknál a plusz pénz miatt.

    E kategóriában messze a legjobb a Skyline (később jött, de ledolgozta a hátrányát ;) )... viszont sz MI olyan magas szinten uninteligens, hogy a leggyengébb Audi S4 Cabrioval is simán el lehet kenni a szájukat...

    Aztán vitatkoznék, hogy a Murci a legjobb A-s... éppen a gyorsulása, rugalmassága a defektes (a végsebessége sem valami nagy), viszont tényleg jól irányítható: összkerék, jó fék, nagy tömeg. Az A kategória egyértelmű királya a Saleen S7 TT (st3 tuninggal 1000LE), 2s körül gyorsul százra (saját rekordom vele 2,01s 0-60mph), nagyon rugalmas. A végsebessége kb 420km/h (szélárnyékban 440km/h)... van ennél is nagyobb végsebességű, de sokszor többet ér a Saleen jobb gyorsulása magassabb sebességi fokozatokban... Egyetlen gyengesége az irányítás... de ha megtanulja az ember nagyon nehéz legyőzni (esetleg vki olyan aki hasonló szinten kezeli a Saleent).

    A házakat nem érdemes cserélgetni, ui van olyan követelmény, hogy legyen min15 darabod.... ezt pedig leggyorsabban 4-es, olcsó házikókkal lehet elérni. Kocsikat sem érdemes eladni, mert azokat is gyűjteni kell.

Új hozzászólás Aktív témák