Új hozzászólás Aktív témák

  • Geryson

    addikt

    Hát Hölgyeim és Uraim engedjétek meg, hogy hivatalosan is bejelentsem, hogy összepiszkítottam magam tegnap este. :) Gépet összetoltam, virágbolti TDU leszed, frankó TDU felrak, kód, beállítások, kormány beállít ééééés este már ott toltam a "vörös kmerek" (idézve egy korábbi írót) között!

    Jaaaj, irtózatosan örültem ám és bár sajnos (nick alapján) nem találtam magyar sofőrt de azért nagyon jól éreztem magam. Kicsit cink volt egyenlőre, hogy egy S3-al nyomtam az SLR-ek, Enzo-k között és furcsa volt látványra, hogy egyszer itt voltak a játékosok, egyszer meg ott jelentek meg, de hát ez a TDU! :) Annyi mondjuk már tuti, hogy anno billel játszottam, hát ehhez képest klasszisokkal komolyabb a kormány (szarv) és a pedálokkal is hihetetlen érzés "krúzolni", szabályosan előzni + lámpáknál megállni és közben még nézelődni is, azt hiszem ez most jobban is tetszik mint maga egy verseny.

    Szóval mégegyszer köszi a tippeket, igyekezni fogok, hogy egy kicsit összeszedjem magam karrierizmus szempontjából és akkor reszkessetek, mert jövök...

    Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz

Új hozzászólás Aktív témák