Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz #75376384 #13344 üzenetére

    Mi a a gond az optimalizációval? Szerintem semmi, főleg egy olyan rng loot rendszernél, ahol totál a szerencsén múlik, hogy mi és hogyan fog esni, a rekalibráció pedig olyan szegényes, hogy nem sokat segít a jelen rendszeren.

    Az optimalizáció módjával vagy a befektetni szükséges energia igényéről lehetne beszélni, hogy akkor abban legyen kihívás, de a katasztrofális loot és nullához konvergáló fejlődési esély az nem fun.
    Jó, persze, most majd lesz célirányos farmolás (bizonytalan még ennek a sikere) vagy most már tudsz más színű attrit is rápörgetni (de a többi attrinak még mindig a megfelelőnek kell lennei) ez kétségtelen előrelépés. De ez még mindig nem garantálja, hogy a befektetett idővel arányosan fogsz tudni előrébb jutni, mert a szerencse faktor túl nagy, és emiatt nem elismerő a játék, hanem szívatópálya.
    Ha valaki itt, akkor én nagy Division "rajongó" vagyok, de ez ami most van rendesen megalapozta, hogy ha lesz Y2P, akkor azt (jelen állapotok mellett) nehogy megvegye az ember előre.

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák