Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    Nem tudom, hogy csak nálam, vagy nálunk, de a DARPA küldetés bugol Heroicon.
    2 helyen is:
    Az első talán annyira "nem vészes", azon a részen, amikor lerobbantják az erőmű alatt a talajt, és ott ahogy bemegyünk, jobb oldalt fent elől van egy ajtó, - mivel teljesen különbözőek a pocketek, és függ attól is, hogy ki hova áll,- de jön ki jó pár csapat mob onnan, és ha lőjük őket, akkor egy healer mindig beragad az ajtón belül, és jó esetben még egy ládát is lerak. Ezt mondjuk lehet orvosolni, mivel Oxidizer-el lehet (nélha) sebezni, ha szerencsétek van a ládát olyan helyre rakta, amit el lehet érni a chem launcher hatósugarával, illetve a mob az össze vissza szaladgál, de néha beakad olyan helyre, ahol lehet sebezni, és ha lemegy a páncélja, akkor minő meglepetés, de kijön az ajtón :C

    A másik az sokkal szívatósabb, mert egyszerűen heroicon NINCS benne checkpont. Azaz ha megfekszel a végén, akkor szépen kirak az elejére, és lehet előlről kezdeni.
    Ez mondjuk onnantól kezdve szívatópálya, hogy ha valaki sorba megy a küldetéseken, akkor ez az utolsó, és Heroicon jelenleg nagyon nem könnyű, ezen elvileg nerfelnek a következő patchben, de hogy javítják-e magát a bugot, a másik 1000 mellett, azt nem tudom.

    Mondjuk teljesen jellemzi a játékot, hogy a bugot egy véletlen buggal sikerült megoldani, az egyik csapattársnál elment az áram, kidobtuk a csapatból, és én visszamentem a saját sessionömbe, nekiindultunk ketten, és a felénél vettük észre, hogy NORMAL a nehézség, de csak kiírásban, mert a mobok Heroic nehézségűek voltak, viszont a végén már volt checkpoint a bossfightnál, így meg is lett :)
    A küldetés végén persze a világ Heroicon volt. :U

    Ha valaki nem akar nagyot szívni ezzel, akkor érdemes Challange-ben végigtolni a manhunt-ot.

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák