Új hozzászólás Aktív témák

  • alibiman

    aktív tag

    válasz -=Jam=- #18495 üzenetére

    Bocsi, hogy belevau! Az a tapasztalatom, hogy ha a CHC 50% felett van, folyamatosan kritel. Egyfolytában narancssárga vagy vörös számok röpködnek a moboknál. Lehet, hogy a fejlesztésnél az volt a szándék, hogy pl. 52%-os CHC esetén összességében a lövések 52%-a legyen krites, azonban azt tapasztalom, hogy 50% fölött alig van nem krites találat. Most ez vagy bug, vagy szándékos. Én is azt látom, hogy ha sikerül a CHC-t 50 felett tartani, akkor - jelenleg - érdemes a nagy CHD-re gyúrni.

    Aztán lehet, hogy rájönnek, és majd módosítják. :D

    Egyébként az esély szó nem azt jelenti, hogy fixen azt az arányt hozza valami. Akkor nem esélynek hívják, hanem aránynak, azaz nem CHC hanem CHR. Amikor egy ilyen (esély) szabályt kell követni, elég könnyű hibázni a programozásnál, pontosabban nagyon nehéz életszagúra leprogramozni. Csináltam már párszor ilyeneket, azért mondom.

    Ha viszont jól csinálták meg, akkor még az is elképzelhető, hogy a "szerencsés" játékosoknál sűrűn beesik a krit, a "pecheseknél" meg ritkán. Mint a lottó nyeremény, vagy a kártyalapok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák