Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    Nem akarok az illúziókba túlzottan belerombolni de...

    Szóval a játék idén januárban kb már halott volt, akkor egy 40napos 3euro majd egy azt követő ~20napos 5euro "mentette meg", értsd. fel lett töltve a játékos bázis. Aztán a WONY-val úgy tűnt vették a lapot és jó irányba mennek (visszajött az eredeti fanok egy része is), aztán a stealth nerfekkel (pl rainbow loot, igen, ez tudatos volt, nem "kivizsgálandó bug" ahogyan azóta is ámítják a népet) és egyebekkel szépen agyonvágták az egészet ismét.

    Engem marhára érdekelne statisztika h pl a RAID 2-öt az elmúlt ~egy hónapban hányszor tolták le. :U

    Az eventeknek annyi értelme van amennyi, a reward system nulla, fantáziátlanok, a Summitról ne is beszéljünk, látszik mennyi idő alatt dobták össze és sejthető hogy miért.

    Most másfél éves a játék (eol szag terjeng..) és vannak akik optimistán várják a a Div3-at?!
    Egy ilyen másfél év után, ami a Div1-et követte?! :DDD

    Most komolyan?!
    Nem azt mondom, voltak jó pillanatai a játéknak de ha a megjelenéstől számított intervallumot veszem akkor kapnak egy kettesalát, jóindulattal.

    Olyan röhejes bugokkal van tele még mindig a játék, hogy az agyam olyan szinten tud eldurranni tőlük, hónapokra abbahagyom a játékot.
    Pár hete sokadik alkalommal ismét kizárólag a klán & társaság miatt telepítettem fel megint, hiányoztak.

    Felosztott f@szhiko DZ, anticheat (?!?!?!) ... sztem jó páran versenyezhetnénk ki meddig tudja sorolni. Részemről köszönöm, én a Massivetól többet nem kérek semmit sem.
    Totálisan inkompetens, nemtörődöm, lusta szemét tetű banda, nem mellesleg azt sem lehet elhinni nekik amit kérdeznek, szemrebbenés nélkül hazudoznak.

    Elbohóckodom továbbra is ezzel a valamivel amíg van társaság, optimalizálom a semmit mert alapból túl könnyű a játék és ugyan úgy örülök tovább a semmitérő fejlődési és reward rendszernek mint eddig. Div3 persze, meg a ló**szt azt. :D

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák