Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz M_AND_Ms #24482 üzenetére

    Köszi a választ, nem nyitottam portot, csak én is néztem hogy ezt most komolyan nekem kéne kliens oldalról nemár :U

    @Elims - Ani elég jól leírta.. nem csak Div van a világon, de behoznék egy olyan nézőpontot is amire kevesen gondolnak pedig egyre fontosabb lesz : ergonómia. Én képtelen vagyok a kanapén fetrengve, vagy előregörnyedve a térdemen könyökölve kontrollerezni órákig. Rohadt egészségtelen. PC-n játszom, dolgozom, netezek, és ehhez van megfelelő equipmentem (kényelmes gamer szék, állítható magasságú ülő/álló munkaasztal, megfelelőn beállított egér-billentyű-monitor távolság.)

    Amikor 1-2 órát játszol egy nap lehet nincs jelentősége. Amikor napi 8-10-12 órát ülsz (állsz) gép előtt akkor meg mindennél fontosabb. Tönkremegy a nyakad, a derekad, az izületeid, és nem ethert meg bitcoint hanem aranyeret fogsz bányászni. :Y

    Én nem tudtam megszokni a kontrollert sem, nem állt rá a kezem.. Továbbá rengeteg játékban (Skyrim, Fallout, GTA V, stb.) számomra sokszor nem is maga a gameplay volt ami igazán behúzott, hanem a modolás, és hogy modokkal mit lehet kihozni egy ilyen játékból. Óóóóóórákat tudtam azzal elszöszölni hogy melyik modot hogy épitsem be és mit tud.. - na ez egy olyan terület amit konzolon soha nem fogsz tudni mert az stock, factory, standard, zárt, hívd ahogy akarod. Ettől persze stabil is, meg optimized, csak a vanilla nekem sokszor unalmas.

    Na, befetéma :D Peace :R

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák