Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz arnikusz #24520 üzenetére

    Hónapok óta nyomod ezt a coyote+nego+EB sztorit mindenkinek.. :U persze, remek összeállítás, de amit alibiman matekozott abban nagyon sok igazság van..

    Nego buildben 2 dolgot nem használtam soha : coyote maszkot és EB-t. Mindkettőből van godroll.. a Fox Prayer (nekem az M1A miatt 25 méter felettre) és egy Fenris vagy egy GS vért (obliterate vagy spotter talenttel) sokkal többet dob a builden. Én is AR-t használok a Rifle mellé.

    A coyote akkor jó ha legalább 3 fős a csapat, akkor nálunk is fixen 1 ember mindig hoz, én is szoktam, de akkor átállok sima crites standard dps buildre.

    Az EB pedig egy szar. Akkor majd én kimondom. Ja, lehet hogy 60-as a tár, meg egész jó a sebzése. De ha nem figyelsz a headshotokra akkor minek. És még közelre is szór mint az állat. Egy M4 vagy egy Famas sokkal stabilabb. Az EB a nerf előtt volt best, azóta szerintem középszerű, és ráadásul raid only, ami az itteni közösség jó részének már elérhetetlen.. 25 méteren belülre szinte bármilyen fegyver jobb választás : Infantry MG5, SIG MPX, Chameleon, M4, Famas, és ezekhez passzoló brand mellény ami ad a fegyverre 10%-ot.. fixen..

    Záró mondatom aztán nem kötekszem (érvelek! :K ) veled tovább - "olvadnak heroicon a mobok" - gyakorlatiag (pláne szólóban..) szinte minden épkézláb dps buildtől elolvadnak a mobok heroicon. Ez nem újdonság, és nem kizárólag a fenti összeállítás tudja. Gyakorlatilag bármelyik dps buildem (és 2 karakteren van kb 8-10 különböző verzió, nego, crit, hunter, shotis, még striker szett is van, rengeteg mindennel próbálkoztam..) MIND ledarálja a mobokat, CP, konvoly, patrol, utána rugók, mindegy mit dob a gép, ezek mind működnek.

    Aláírom, ha szólózom én is szinte kizárólag Nego buildben tolom, elképesztő hatékony, de szerintem a coyote nem éri meg szólóban, és végképp nem az EB.. túlhájpolt fegyver az, persze akinek van szeret vele dicsekedni mert a populáció 80%-ának kb nincs és már nem is lesz..

    Nem támadni akarlak, érveket hoztam fel, remélem így peace.. :R

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák