Új hozzászólás Aktív témák

  • Warzoz

    senior tag

    válasz -=Jam=- #24743 üzenetére

    Nyugodtan próbáltam meg. Köszi, egész jól sikerült. Állítom, hogy a 2000 keménymag karakter szintet is csak idő kérdése elérni. Ráadásul minél régebb óta játszik valaki a játékkal, 1000, 2000 vagy akár 3000+ órája, annál jobban lerövidül az az idő amikorra azt elérheti. Többféleképp már nem tudom leírni, hogy az én véleményem mi (befektetett idő=elért eredmények). Az meg pont nem érdekel, hogy épp mi a neve az aktuális virtuális fallosz méregetőnek.
    Leírtam a véleményemet. Nem tartom kimagasló eredménynek az 1000 keménymag karakterszint elérését úgy, hogy valaki az elmúlt több mint 2 év nagy részét egy adott játékkal játszva töltötte, ezzel feküdt, ezzel kelt és ezek után elért valamit ebben a játékban. Arról értekeztem, hogy aki ennyi időt beleöl a játékba, az kirázza a kisujjából a 2000 szintet is akár. Nem kevés rutin alakul ki ennyi idő alatt. Ismer már az ember minden mechanikát, trükköt, miegymást. Bárki, aki most leborul a hatalmas méretű virtuális kolbász előtt, 2 év múlva, de akár hamarabb is, ha elég időt szán a játékra, kialakul ugyanaz a rutin, ami miatt nem nagy kunszt akár 11 napnyi játékidő alatt elérni az 1000 szintet. Szerintem az ember bármit csinál, minél tovább teszi azt, egyre jobb lesz benne. Nem hallottam még az ellenkezőjéről.
    Ha teszem azt ugyanezt eléri valaki a játék megjelenése után néhány héttel, hónappal, na arra én is elismerően csettintenék.
    Rugózni meg ti rugóztok ezen. Leírtam a véleményem, ennyi. Nem értetek egyet vele, ennyi. Nem is kell. Lehet lapozni.
    :R :R :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák